diumenge, 20 de novembre del 2011

FUTBOL SALA ALEVÍ (J4) CALASSANÇ vs SANT MIQUEL

Partit intens i molt emocionant el viscut el passat divendres en el petit camp del Calassanç. La pista no acompanyava al tipus de futbol dels nostres jugadors, més tècnics i de toc amb joc a l'espai, però van saber posar caràcter i lluita per poder endur-se els dos punts cap a casa (3-6).
Realment va ser un partit molt bonic i fins al darrer quart no es va acabar de decidir el partit. Tot i que va començar dominant l'equip del nostre col·legi, doncs el primer quart es va disputar gairebé en camp contari, el futbol directe del Calassanç, i els bons moviments del seu pivot van originar algun disgust a la nostra defensa. En alguns moments el partit va estar força trabat i amb moltes segones jugades on els jugadors locals es trobavan molt còmodes. Durant el segon quart hi van haver més imprecissions i amb un joc massa de contacte que va treure en alguns moments els nostres jugadors del partit. A la mitja part vam arribar amb un empat a 1. 
Durant el tercer quart el partit va estar més obert i amb anades i tornades a les dues porteries, però un xut sec i creuat de l'Igansi ha fet que el resultat arribés al principi de l'ultim quart amb un ajustat 1-2.
El darrer quart ha estat d'infart, amb contínues jugades d'atac i faltes aprop de la nostra àrea que ens han ocasionat molts mals de cap. Per sort, els nsotres jugadors s'han refet i han tret el caràcter i l'esperit que tenen per poder endur-se el partit amb gran esforç defensiu i grans individualitats en la recta final de partit, amb dos esplèndits gols del Gabriel i de l'Ignasi.
Vull destacar per sobre de tot l'esforç gran que ha fet l'equip en un camp molt difícil i la gran mentalitat que han demostrat, mai donant una pilota per perduda i molt concentrats en tot moment, fent un futbol fàcil i sabent-se adaptar a un camp de petites dimensions.
De ben segur que aquesta experiència haurà servit per agafar confiança pel proper partit contra les Corts Ubae, on ens jugarem el primer lloc de la classificació.
Moltes felicitats a tots el jugadors i als pares i familiars que van venir a animar amb tanta força, que desde la banda fan un paper tant important.

Golejadors: Guillem (1), Ignasi (3) i Gabriel (2)

4 comentaris:

Susana i Joan ha dit...

Crec que el partit de divendres passat,no només va ser intens com pocs hem viscut,és que a més va ser sumament didàctic.
Els nostres nois van haver "d'apredendre" a adaptar-se a un terreny de joc que no els ajudava a desenvolupar el seu estil de joc,a uns rivals durs,a treballar més dur que mai per a endur-se la més que merescuda victòria,a no deixar-se "guanyar" per la provocació dins i fora del terreny de joc i sobretot,el que MALAURADAMENT van aprender és exactament el que mai s'ha de fer en el fútbol o en qualsevol esport.
Això ho van aprender uns més que d'altres perque fins i tot hi va haver algú que va ser perseguit per un grupet fins al cotxe,insultant-los....
En fi,que ENHORABONA al-leví del Sant Miquel pel bon joc i pel boníssim comportament!!!

Héctor el lesionat ha dit...

Crec que el dre la gorra es era a sigut i sempre sera un maleducat,no nomes per perseguirnos i insultarnos si no per que van tirar pedres. Ami que estic lesionat em van ventr a insultar.Pero jo com a bon esportista els i vaig dir que no volia problemes i vaig marchar.Jo crec que va ser von partit deixant enrrere l'ho del nen de la gorra.

BORRACO ha dit...

SOM SEMPRE EM SIGUT I SEMPR O SEREM ELS MILLORS.

carla ha dit...

sou uns malos