diumenge, 20 de novembre del 2011

FUTBOL SALA INFANTIL (J4) SHALOM vs SANT MIQUEL

El partit ha començat fred i amb imprecisions per la nostra part, cosa que ocasionat una pèrduda absurda de pilota en jugada d'elaboració que ha facilitat un gol a l'euip local, que fins aleshores només s'havia defensat. Això ha estat un estímul pels nostres jugadors i a partit de llavors han injectat una mica més de velocitat a la piolta i els moviments sense ella, tot fent unes bones paral·leles i diagonals. D'aquesta manera, en una jugava ben elaborada en atac estàtic ha provocat el primer gol de l'Àlvaro.
L'equip local ha mostrat un bon treball defensiu, tot esperant roba pilota al mig del cvamp per poder sortit a la contra. El camp, molt relliscós ha provocat que els nostres jugadors sovint fessin errades de pase i sovint no defensesin de la millor manera.
A la mitja part s'ha arribat amb un empat a 1. A la segona part, l'equip ha sortit més mentalitzat i amb una defensa més forta i segura ha provocat recuperacions de pilota més ràpida i i en una d'aquestes jugades el Nilo ha fet un magnífic gol. Aquest ha arribat ben començat la segona part i ha donat molta tranquil·litat. Poc després, ha vingut el segon en jugada a pilota parada de còrner, quan l'Arnau ha passat la pilota al Nilo perquè fes puja el tercer gol al marcador. Això ha fet baixar una mica més els braços a l'equip local, que ha seguit vivint dels nostres errors i el futbol directe per poder crear alguna ocasió de gol. El darrer gol, també ha estat obra del Nilo que s'ha posat l'equip a l'esquena i en una jugada individual ha acabat de sentenciar el partit (1-4).
Vull seguir destacant la gran força mental d'aquest equip i que en els moments complicats saben sobreposar-se per treure el millors d'ells.