dilluns, 21 de novembre del 2011

CSM Infantil Basquet-Institut Pere Vergès

Partit complicat, tot i que el equip visitant depenia molt de la seva jugadora #10, els dos equips vam començar bastants intensos en defensa, durant els dos primers sisens vam estar per darrera en el marcador. Les nostres jugadores van sortir amb ganes en el tercer sisè, i encara que només vam anotar 6 punts l'equip del I.Pere Verges van anotar 0, d'aquesta manera a la mitja part estàvem per davant al marcador.

La segona part va ser bastant semblant, amb un predomini de la defensa i poc encert de cara a cistella, la clau de la victòria va estar en un altre parcial de 6-0 en el cinquè sisè, que va fer que entréssim al darrer sisè amb una diferència d'onze punts a favor.

En general un partit molt igualat, llàstima que les visitants depenguessin tant d'una única jugadora, que durant el dos sisens que la #10 no va jugar el parcial va ser de 12-0. En definitiva felicitar a les jugadores per la victòria (31-21) i també pel treball defensiu, per altre banda dir que hem de continuar treballant i millorar per aconseguir no desaprofitar  tantes cistelles fàcils i ser una mica més consistents en atac.

Parcials: 1/6: 5-6, 2/6: 8-10, 3/6: 6-0, 4/6: 4-2, 5/6: 6-0, 6/6: 2-3

-J.Arribas (2), L.Rodríguez (2), C.Payet (0), L.Cobo (7), A.Rueda (2)-(5Inicial)- J.Pi (4), A.Barrera (2), A.Elipe (8), A.Caixas (4).

 

Antoni Aragón

2 comentaris:

Ana E. ha dit...

En la meva opinió crec que de moment ha sigut el partit on més ho hem passat malament,però l'esforç que li possem fa que acabem guanyant siguin com siguin les contrincants. A veure com continua la temporada.
Ànim noies!

XD ha dit...

NBVCDSAEDD