diumenge, 20 de novembre del 2011

Pre-Benjamí Femení St Miquel - S.E.K.


Tercer partit del pre-benjamí femení contra l'Escola S.E.K.

El St Miquel va començar el primer quart amb molta energia i defensant molt fort, el joc en atac també va ser molt bó i el resultat va ser un gran nombre d'oportunitats sota cistella. El problema va ser el desencert cara l'aro. El segon i tercer quart van ser una copia del primer, un joc molt fluid i una defensa molt bona, seguint els conceptes treballats als entrenos. Va ser el quart quart el que va fer que l'escola S.E.K. agafés una lleugera diferencia al marcador que, fins aleshores, havia estat molt ajustat. Les nenes van seguir lluitant però el resultat final va ser una derrota.


En aquest partit l'equip ha demostrat que ha millorat molt respecte l'inici del curs i que té ganes per continuar aprenent. Els conceptes bàsics que anem treballant als entrenaments van sortint als partits i les entrenadores estem molt contentes. Com vam dir anteriorment, aquest és el camí que ens portarà a avançar com a jugadores i com a persones, fent d'un grup d'amigues, un equip de bàsquet. 


Laura i Anna!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona feina Anna i Laura.
Les victòries ja arribaran.

Xavi

Joan i Susana ha dit...

Novament l'actitut de les nenes ha estat espectacular! La progressió és molt bona i és un gust veure com milloren cada setmana.Confiança a tope,perque els bons resultats,arribaràn segur.

ANNA ARMENGOL ha dit...

HOLA!AQUEST EQUIP ES MOLT BO ISEGUR QUE SI ENTRENEM MÉS TINDREM BONA SORT I AVANÇAREM PER GUANYAR ADEU !

maria gomez ha dit...

aquest equip es fantastic perque esta format per unes nenes fantastiques i unes entrenadores guapissimes

Nico Borrás ha dit...

No l'es he vist jugar peroguanyaran,segur. Seguiu aixi!!!

Anònim ha dit...

A tope guapíssimes !