diumenge, 27 de novembre del 2011

FUTBOL SALA ALEVÍ (J5) SANT MIQUEL vs TERESIANES DE GANDUXER.

UN altre gran partit el jugat pels jugadors de l'equip aleví, doncs no era fàcil després de l'exihbició feta el passat dimecres contra les corts ubae. Han començat molt forts un altre cop i han acabat el primer quart amb un clar 5-0. En el segon quart hi ha hagut certs desajustos defensius i relaxació, cosa que ha originat que l'equip visitant s'emportés el quart per un 1-2. Després de la mitja part han tornat a jugar amb molta força en defensa i han recuperat les arribades constant a la porteria rival tot acabant el partit amb un clar (14-2). Destacar el gran encert golejador d'en Gabriel amb  7 gols i d'en Guillem amb 5,  realment aquests nois estan casats amb el gol...
Moltes felicitats altra vegada a tot l'equip!!!

Golejadors: Gabriel (7), Guillem (5), Óscar (1), Ignasi (1)