diumenge, 27 de novembre del 2011

FUTBOL SALA INFANTIL (J5) SANT MIQUEL vs INFANT JESÚS.

El partit entre el primer i el segon classificat havia de servir per calibrar el nivell exibit fins aleshores pels jugadors de l'equip infantil del col·legi. La veritat és que han començat molt forts i l'equip visitant, tot i fer una defensa molt tancada i pressionant, no ha pogut amb el gran atac en estàtic dels nostres jugadors arribant a la mitja part amb un (4-1). El gol visitant ha arribat en l'últim minut d'aquesta primera part i semblava que havia de donar ànims als jugadors de l'Infant. L'inici de la segona ha estat una mica més equilibrat i tot i que l'equip visitant no tenia clares arribades a la poretiria rival, la seva defensa podruïa continués pèrdues de pilota. Per sort en el minut vuit d'aquesta segona part, una gran jugada individual del Nilo ha fet pujar el cinquè gol, fet que ha produït una gran tranquilitat entre els jugadors locals i ha fet que l'equip rival s'hagués d'obrir més. D'aquesta manera han arribat els altres tres gols i acabant l'encontre amb un clra i contundent (8-1).
M'agradaria remarcar la gran mentalitat que segueix mostrant l'equip i fer una menció especial per l'Arnau que ha fet un grandiós partit amb quatre gols i gran millora en aspectes defensius. Felicitats!!!

Golejdors: Álvaro (2), Nilo (2) i Arnau (4).