dimarts, 29 de novembre del 2011

Un cap de setmana intens de l'equip benjamí


Aques passat cap de setmana, el benjamí de futbal 5 de l'escola van fer de Barça, partit divendres i partit dissabte.

Divendres 25 ens vam desplaçar a les pistes universitàries de la UB per tal de disputar el partit corresponent a la segona jornada aplaçat per plua contra el Centre d'Esports Diagonal. Ben puntual, va començar el partit amb un primer quart intents que va acabar però amb un empat a 0 al marcador. Al segos quart, amb un gol matiner el Jon va avançar a l'equip. Tot i estar treballant de valent, El Centre d'Esports Diagonal va empatar. Marxavem al descans amb un empat a 1 just. A la represa, vam seguir treballant, però vam tenir la mala sort d'encaixar un gol. Vam començar l'últim quart per darrere tot traient de mig camp amb la jugada, però se'ns va veure el "plumero". Els nois es van obsessionar amb la jugada i no van estar concentrats, això va provocar que els locals matessin el partit amb 2 gols més. El marcador final reflexava un 4 a 1 favorable a l'equip local que en cap lloc correspon a la seva superioritat davant el Sant Miquel.

Dissabte 26 amb les piles recarregades, ens retobavem per jugar el partit que tocava davant el Mary Ward, un partit un tant estrany. Al primer quart els dos equips van fer un joc força igualat i sense gaires aproximacions que va provocar acabar el quart amb un empat a zero de nou. Va començar el segon quart, un segon quart horrible per part del Sant Miquel, un dels pitjors quarts fins al moment, ja que vam rebre 4 gols majoritàriament per errors pròpis. Estavem desdibuixats. Vam arribar al descans però sabiem que podiem remuntar i que ho sabiem fer, i efectivament, vam fer un tercer quart fantàstic, en Jon va marcar nomès començar el quart i en Cesc i un pel més tard en Cesc i de nou el Jon van posar un 3-4 al marcador que deixava el partit obert per a l'últim quart. El tercer quart, ens va demostrar a nosaltres mateixos que nomès hem de jugar bé, ens hem d'animar i que no podem donar el partit per perdut abans d'hora. De fet, podiem haver marcat més gols en aquell tercer quart. Vam iniciar l'últim quart amb ganes de culminar la remuntada amb la nostra jugada de laboratori que no sabem perquè l'àrbitre ens va anular. Pocs minuts desprès en Max va empatar i quedava estona per marcar el gol de la victòria. A partir d'aquell moment l'àrbitre va assenyalar algunes decisions una mica extranyes que va deixar als nens una mica desconcertats i va impedis als dos equips marcar el gol que els va donar la victòria. Un empat a 4 va ser el resultat final d'un partit que podríem haver guanyat. 

Aquests dos partits ens donen dues grans lliçons. Primera i més important, les ganes i l'actitud ho són tot. Nomès cal comparar les ganes del 2n i 3r quart de dissabte. Nois, si sempre li poseu aquestes ganes i aquests ànims sou imparables. Segona, no cal obsessionsr-se am la jugada, si ens obsessionem sotirà pitjor i jugarem pitjor.

Sé que vosaltres podeu fer grans partits, nomès us ho heu de creure i confiar en vosaltres mateixos. Com diu diego Torres saber que se puede, querer que se pueda (http://youtu.be/7SADoNOtcFQ)

Una forta abraçada,
Xavi Angerri

PS: Dissabte vinent hem de matinar, s'ha canviat l'horari del partit, juguem a les 9:00 a l'escola.



2 comentaris:

nacho ha dit...

gracies xavi anim nois

nacho ha dit...

anims