diumenge, 27 de novembre del 2011

T.Ganduxer - C.St.Miquel Infantil Femení

Per començar dir que durant el 5 primers sisens no va haver cap jugadora del Sant Miquel a la pista... Pot ser exagero però són les sensacions k em vaig endur, ja que en el primer sisè el resultat va ser de 4-0, i el resultat final de la primera part de 23-7... Però el problema no és el no anotar solament, sino el fet de que la intensitat defensiva fos més baixa respecte als  altres partits jugats durant aquest any. Del atac aclarir, que es comprensible que per factors del camp costès més botar la pilota i també anotar, però el problema va ser que vam estar lentes, trigant molt en sacar de banda, fent molts passos de sortida, pèrdues no forçades...

Durant la segona part la cosa no va ser tant greu, però continuàvem sense reaccionar, i tot jugar un darrer sisè amb ganes, ja era massa tard per realitzar una remuntada difícil i guanyar el partit. En definitiva un partit dominat sempre per Teresianes Ganduxer que va acabar amb un resultat de 45-24.

Recomanació tant per les jugadores com per mi, que partits fora de casa on el camp és molt diferent al que entrenem nosaltres, escalfar molt concentrades i  intentant adaptar-se lo més ràpid possible a les circumstancies. S'ha d'estar en partit des de l´ escalfament,  espero que d'ara endavant ho tinguem present!

Però com un mal dia el te qualsevol, dimarts a jugar un bon partit (si no torna a ploure...)  i a continuar treballant amb ganes!

Parcials: 1/6: 4-0, 2/6: 10-6, 3/6: 9-1, 4/6: 8-5, 5/6: 6-4, 6/6: 8-8.

-Arribas J.(4), Pi J.(0), Rodríguez L.(0), Barrera A.(2), Cobo L.(3)-(5inicial)- Elipe A.(9), Rueda A.(2), Caixas A.(4).

 

Antoni Aragón