dilluns, 7 de novembre del 2011

La falta de jugadors ens causa altre vegada la derrota

El partit va iniciar-se amb una gran competitivitat per part dels dos equips. Els jugadors del Snat Miquel van surtir amb moltes ganes hi van aconseguir fer front a un equip que contava amb deu jugadors, mentre que nosaltres només hérem sis.

Els primers quarts van estar igualats, amb una mica de ventatge per part del rival però no pasa res que pugués remontar-se, però a causa de l'alçada de dos dels seus jugadors, que eren molt alts, ens van començar a guanyar en el rebot i a més d'algun triple que van ficar ens va fer alunyar-nos en el marcador. Però no va ser fins el quart període, quan els postres jugadors ja estaven realmente cansats, ja que alguns portaven jugant els quatre quarts seguits, quan ens van tancar acte, amb un resultat final de 27-58.

Estic content amb l'actitud lluitadora de l'equip, que va aconseguir fer front en els primers cuarts al Sagrat Cor Diputació amb força, però a causa de l'absència de dos jugadors, en Bernat i l'Aitor, no van poder fer més a partir del tercer quart, on el cansament ja es notava. Esper-ho que en el proper partit hi siguem tots i puguem assolir per fi la primera ansiada victòria.

 

7-10/14-20/21-36/27-58


El millor jugador del partit va ser el Sergi Moré, que sent un jugador nou aquest any en l'equip, va mostrar una actitud molt positiva, defensant molt bé a pivots més alts que ellsi ficant tres o quatre cistelles complicades, fent molt bé els moviemtns de pivot. Felicitats sergi i segueix així!

 

Stats:

-Ballús: 0 puts, 0/2 tirs lliures, 2 faltes.

-Moré: 8 punts, 0/1 tirs lliures, 3 faltes.

-Calzada: 5 punts, 1/4 tirs lliures, 2 faltes.

-Santotomás: 2 punts, 0/0 tirs lliures, 2 faltes.

-Alegre: 4 punts, 0/1 tirs lliures, 2 faltes.

-Antiza: 8 punts, 0/4 tirs lliures, 2 faltes.

7 comentaris:

Roger Longarón ha dit...

Perdó per les faltes d'ortografia, estic enfeinat amb el treball de recerca i casi no he tingut temps ni de fer la notícia!

eesteve! ha dit...

Yo en aquest partit em vaig sentir especialment bé y crec que si haguessim sigut més, podriem haver guanyat. Però esta clar que ens hem d'esforçar més.

Carlos ha dit...

a verr.... es verdad que aitor a sido expulsado? =?
la verdad es que eramos muy pocos, y va a ser asi toda la temporada, asi que deberiamos mejorar nuestro fisico, intentar aguantar 6 cuartros seguidos sin cansarnos =), el chechu un partidacoo ^.^ pero el proximo partido quiero mas canastas ¬¬

el proximo fuera contra el BIM, no? a ver si hay mas suerte. ale, y ahora entreno :)

bernat ha dit...

jo no vaig anar pero segur que veu jugar un bon partit

Antonio ha dit...

Chicos, uno de los valores que se trabajan en el deporte de equipo es el COMPROMISO... Compromiso con el equipo, con el cole, con los técnicos, con los compañeros y sobretodo con uno mismo. Así que hay que recordarlo de vez en cuando, y por un dia a la semana que se nos exige ese compromiso, mantenerlo a tope... así no nos sucederá alguna vez que seamos pocos. Especialmente hay que respetar ese compromiso en aquellos equipos que se han formado con poquitos jugadores, pues si uno o mas faltan perjudican a sus compañeros... ¿verdad? y eso no está bien... OK? Pues ánimos y a seguir trabajando con ganas, ilusión y COMPROMISO... que eso nos hace dia a dia sentirnos mejor.

Jordi ha dit...

Jugadors i entrenador,
Tot el que heu anat dient és molt cert. Jo apuntaria dos o tres aspectes fonamentals per millorar en tots el sentits:
- Per damunt de tot la finalitat més important d'aquest i de tos els equips del Col·legi és transmetre els valors que tots coneixeu: companyerisme, respecte, unió, esforç, treball, solidaritat,...
- Aspecte físic. L'hem de treballar molt.
- Les ajudes dins del partit. Mai cap jugador s'ha de trobar sol dins de la pista.
- El tir i especialment els tirs lliures.
- La primera i més important jugada que encara no tenim consolidada, el passar i tallar.
- La col·locació a la pista.
- Etc.
Ara bé per damunt de tots aquests aspectes que hem de treballar i ben segur anirem millorant el que per mi és més important és que gaudiu, disfruteu d'aquest esport tan meravellós. Que tingueu passió per entrenar i per jugar els partits. Venint a entrenar i a jugar els partits NO feu cap favor a l'entrenador, us el feu a vosaltres mateixos.
A seguir disfrutant del bàsquet!

Anònim ha dit...

Sergi Moré:
Estic molt content de ser el MVP del meu segon partit. És veritat que hem de millorar el nostre rendiment físic i crec que hem de tenir un petit compromís en intentar millorar-lo. A la tercera va la vençuda, vinga nois, que podem!!!!!