dilluns, 28 de novembre del 2011

Infant Jesús - Sant Miquel Aleví

Partit complicat contra un dels equips més difícils d'aquesta primera fase, un Infant Jesús amb jugadores bastant intenses en general i amb dues jugadores, la 12 (16 punts) i la 13 (8 punt), que són les que tallen el bacallà, ja que tenen una gran tècnica individual. Pel que fa al partit, vam sortit un pel adormides i ens va dur a realitzar un primer sisè que va ser el pitjor del partit (14-3), els onze punts de difer[encia ens van marcar molt i van donar la sensació de que no estaríem gaire temps dins del partit... en el segon sisè vam continuar sense gaire ritme i com una mica manca de ganes, però les sensacions van canviar en un tercer sisè que es va guanyar per cincs i ens tornava a posar en partit, al descansa el resultat era de 26-16.

La segona meitat va començar, per desgracia, igual que la primera...  un parcial de 14-6 semblava que ja ens havia fulminat. Però tot i no estar molt encertades al anotar, en el cinquè període les jugadores del Sant Miquel van sortir amb ganes, i a base de defensa van deixar al Infant Jesús en cero punts en tot el sisè (0-8 de parcial). Al final desprès d'haver arribat a perdre per una difer[encia de vint-i-set punts (26-9 al inici del 3/6) vam començar tram final amb un marcador de 40-30; i a falta de un minut i mig pel final del partit estàvem a només cinc punts de les locals, però desprès d'un temps mort, un triple i una cistella de la n'umero 12 va donar-li fi al partit amb un marcador de 49-39.

Tot i la derrota, personalment vaig sortir força content, sobre tot amb l'actitud dels 'ultims períodes, llàstima no haver començat igual... Però a continuar treballant que encara podem millorar molt, i en propers entrenaments intentarem treballar l'aspecte del rebot i també temes com els passos de sortida i d'altres aspectes tècnics, que en moments ajustats dels partits ens fan bastant de mal aquestes pèrdues no forçades.

Felicitats per el partit i l'esforç!

Continueu treballant amb ganes i gaudint del que esteu fent, perquè si feu les coses passant-ho bé encara aprendreu més!

Parcials: 1/6: 14-3, 2/6: 8-4, 3/6: 4-9, 4/6: 14-6, 5/6: 0-8, 6/6: 9-9.

 

Antoni Aragón

3 comentaris:

Gina ha dit...

Estic d'acord en que tenien una gran técnica les jugadores.
Nosaltres si que ens va costar un pél posar-nos al partit.Pero amb les ganes que teniem de guanyar i de jugar vam anar remuntant.
Vam fer un PARTIDAS!!!!!

Gina ha dit...

A guanyar contra el sant josep obrer!!!

claudia ha dit...

jejeje!!!
estic amb tu GINA!!