diumenge, 13 de novembre del 2011

FUTBOL SALA INFANTIL (J.3) SANT MIQUEL vs BRAVAL

L'equip infantil cada cop demostra el treball fet en els entrenaments i mostra uns conceptes futbolístics cada cop més definits: possesió de pilota i ràpida recuperació de pilota. 
Tot i que això no es va poder veure del tot durant la primera part, on el Braval, amb un futbol més d'anada i tornada i partit descontrolat semblava a vegades que estigués fent el futbol que volia. Encara que semblava un partit una mica descontrolat, els jugadors de l'equip infantil del col·legi van impossar la seva qualitat individual i gran sacrifici defensiu per emportar-se la primera part amb un clar 5-0.
A la segona part va ser un domini clar del Sant Miquel i el partit va estar totalment controlat, amb gran possesió de la pilota i jugat en gran part en el camp contari, amb un bon pressing defensiu i sabent temporitzar les jugades d'atac, sense rifa la pilota. Això va privar a l'equip contrari de fer el seu futbol d'anar i tornar i el porter local (Axel) en gran gran part d'aquest segon temps es va convertit en un simple espectador. El futbol realitzat pels jugadors locals va ser de gran qualitat futbolística en aquesta part i van poder marcar fins a set gols més. 
Resultat final ho diu tot, un clar 12-0 demostra la gran diferència entre els dos equips i fa que l'equip infantil segueixi sense encaixar cap gol en contra, aspecte molt important en el nostre esport. Destacar que fins a set jugadors de camp van marcar, cosa que demostra de la gran aportació que fan tots els jugadors en aquest equip. En Sergi va aprofitar els seus minuts amb un gran desgast defensiu i gran encert de cara porteria (3 gols) i una assistència.
Moltes felicitats!!!

Golejadors: Bruno (1), Marc (1), Nilo (3), Sergi (3), Alberto (1), Álvaro (2), Moisés (1)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ole ese infantil els sigüiente cole es el shalom el meu antic cole asi que el em de apallissar ok

Axel telkamper