dissabte, 12 de novembre del 2011

Dominiques - C.St.Miquel Infantil Femení

Un partit sense gaire historia, les locals es presentaven només amb cinc jugadors, nosaltres em sortit força concentrades, robant pilotes, sobre tot Barrera A. que n'ha robat unes quantes, però les ganes de robar pilotes i defensar al límit de la falta li ha costat cometre´n dues en el primer sisè. Per altra banda les nostres penetracions a cistella estaven sent aturades amb faltes i en aquest primer sisè 8 tirs lliures dels quals només n'hem convertit 2... un aspecte a millor.

El partit ha anat de més a menys, on nomes s'han cedit 8 punts ens el quatre primers sisens, ens han dut a tancar acta en el quart sisè. Resultat final 8-38.

Tot i aquesta victòria, em de continuar treballant, millorar en assegurar les cistelles fàcils, i acompanya la bona actitud defensiva amb més atenció, ja que en moments hi ha jugadores que es despisten i sembla que no  sàpiga'n ni on estan ni aquí defensen...

Felicitats per la victòria!

I recordeu que dimarts hi ha partit al cole a les 18.00, per lo tant estigueu canviades a les 17.30 aprox. I esperem que la nostre capitana Elipe A. estigui bé per dimarts, ja que avui s'ha fet mal en un dit, i necessitarem tot el equip a tope! Perquè de ben segur que el Betania-Batmos no serà com el partit d'avui, per lo tant ja que no podrem entrenar abans , heu de vindre amb ganes i sense confiar-vos, segur que serà un partit complicat.

Parcials: 1/6: 1-8, 2/6: 2-10, 3/6: 3-10, 4/6: 2-10, 5/6: 0-0, 6/6: 0-0.

-Arribas J.(12), Pi J.(2), Rodríguez L.(6), Barrera A.(6),  Cobo L.(12)-(5Inicial)- Payet C.(0), Elipe A.(10), Rueda A.(1), Caixas A.(2).

 

Antoni Aragón

7 comentaris:

Júlia ha dit...

Jo també espero que la Ana estigui millor per el dimars.
Hem jugat molt be pero el partit ha sigut molt aburrid ja que les altres jugaven a un ritme mes lent al ser menos. Aixi que el dimarts a tope =)

ANNA CAIXÀS ha dit...

Julia jo també espero que la Ana Elipe estigui be ja que es una de les nostres 2 bases.
Avui a sigut un bon partit pero jo crec que nosaltres teniem mes bentatge ja que erem mes que elles pero BON PARTIT NOIES!!!!!
I DIMARTS A TOPEEEE !!!!! :) :)

Pi ha dit...

Aquet PARTIT A SIGUT COM UN ENTRENO, PERQUE PODIAM FER TOOOT o casi tot al que ens proposavem.
A sigut un partit molt diferent de la resta.

Anònim ha dit...

A mi m'ha dit la Ana Elipe que no podrà vindre el dimarts perque té una capsulitis al dit.
Igualment espero que es mirolli.
EL DIMARTS A TOPEEE !!!!!!
:)
laura cobo

Anna Rueda ha dit...

Bueno amb sap greu que la ana no pugui jugar al partiti del dimarts.
Que et recuperis.
El dimarts a topeee!!!!

pI ha dit...

Digueuli a la Elipe que es recuperi del dit.
I DIMARTS A TOPEEE!!!!:)

Caixas ha dit...

A mi ma dit que te per 4 o 5 dies i k no podra jugar.
:(