dissabte, 12 de novembre del 2011

Dominiques - C.St. Miquel junior Femení

Tercera jornada però segon partit  per nosaltres, aquest a començat amb la gran part del equip adormit... a accepció de Diaz S., que ens a mantingut en partit durant tot el primer quart, on el resultat final ha sigut de Dominiques: 12 – Diaz S.: 10. El segon quart portava una línia molt semblant al primer, però a falta de tres minuts per arribar al equador del partit, em plantejat una defensa zonal (3-2), on una primera línia molt pressionant ens ha portat a poder finalitzar quatre contraatacs consecutius, que a fet que el segon quart acabi amb un parcial de 0-8 i un resultat final de 29-27.

Del tercer quart destacar el treball defensiu de tot l'equip, que aquestes alçades del partit ja sembla que haguessin arribat al camp totes les jugadores.  Fins casi al minut nou d'aquest quart les locals no han aconseguit anotar cap cistella, la llàstima ha sigut que nosaltres nomes havíem fet 6 punts fins aquest moment, i en un minut i mig tres contraatacs de les Dominiques ens empataven el quart 6-6... En l'últim quart la bona actitud defensiva  de les nostres jugadores ha fet que anéssim  posant terra de per mig en el marcador, gracies  a poder córrer contraatacs amb recuperacions de pilota en defensa. Al final del partit, amb la zona, les locals no han pogut anotar durant els quatre darrers minuts de partit, i amb 9 punts de la nova incorporació del equip Ramos P. i 4 més de Matellàn E., em aconseguit un parcial de 0-13 en aquest minuts finals.

Per acabar felicitar per la victòria al equip! Em aconseguit endur-nos el apartit gracies al encert en atac de dues jugadores, però sobretot, al bon  treball en DEFENSA de tot l'EQUIP, aquetes noies han aconseguit la primera victòria de la temporada, la primera de moltes!

Parcials: ¼: 12-10, 2/4: 17-17, ¾: 6-6, 4/4: 8-20.

-Matellán E.(6), Diaz S.(21), Ranos P.(20), Simon S.(2), Delso P.(0)-(5inicial)- Danés C.(2), Mayso I.(2), Farres A.(2).

*I una cosa important per tots aquest nois i noies que practiqueu Basket,  no anotar ni una sola canasta en un partit, no vol dir que estigui fent un partit horrible, ja que es pot ajudar igual o més al equip defensant, agafant rebots, donant assistència als companys... i un pilo de coses més. Es pot fer un partidas havent anontat 0 punts.

 

Antoni Aragón

2 comentaris:

elena ha dit...

Estic dacord! Hem començat fluixetes pero hem sapigut remontar! Nomes ens cal possar-nos les piles des del principi i poder guanyar molts mes partits! Felicitats sandra! I pilar que encara que ha sigut el seu primer partit amb nosaltres s'ha integrat molt be! I felicitats a tot l'equip per aquesta victoria!!

Xavi Angerri ha dit...

M'ha agradat molt aquest ultim paràgraf. Crec que és aplicable a tots els esports. Per exemple, a futbol no cal fer molts gols per fer un partidàs.