divendres, 30 de novembre del 2012

FUTBOL SALA CADET "A" (J6) SANT MIQUEL vs ESCOLA SUÏSSA

El millor partit del que va de temporada amb diferència. Hem circulat la pilota com feia temps i hem buscat bones opcions de finalització de jugades amb boníssims moviments sense pilota. La defensa a mitja pista ens ha ajudat molt per tal de defensar més junts i poder tenir les línies molt més juntes, provocant pèrdues de pilota en l'equip rival i buscant bones contres. Tot i que els primers minuts han estat d'estudi del rival per part dels dos equips, ràpidament ens hem fet amos i senyors del joc i gràcies a una gran jugada elaborada en atac estàtic ha arribat el gol del Bruno. Tot i seguir dominant ens ha costat marcar el segon gol, i ja semblava que ens passaria el mateix que en darrer partit, que dominàvem la pilota però no ens en anàvem en el marcador. 
Així s'ha arribat al descans, però l'inici del segon temps ha estat impressionant. Ja de tret d'inici amb una jugada assajada hem marcat el segon gol. Això ha fet molt de mal a l'equip rival i els següents atacs de manera consecutiva han caigut tres gols més per part nostra. Avui tothom ha estat rendint a un altíssim nivell, però cal destacar el gran partit del Sergi, no només pels gols marcats, sinó especialemt pels bons moviments que ha fet sense pilota arrossegant el tanca a banda i donant bones sortides als jugadors de segones línies. L'Alberto ha estat molt encertat de cara gol.
Només al final hem tingut un parell de "lapsus" que ens ha tornat a costa dos gols. Aquest fet, però, cada cop ens passa menys i estem demostrant una gran millora, sobretot en la part física i mental.
No voldria deixar de dir que l'Axel avui ha fet bones intervencions, i els conceptes que està treballant en els entrenaments estan donant el seu resultat.
A la resta de jugadors només us puc dir que bravo i felicitats pel vostre treball i esforç. Així és com s'han de fer les coses.
Felicitats i a seguir pencant!!!

Resultat: 6-2
Golejadors: Sergi (2), Alberto (3) i Bruno (1)