dimarts, 20 de novembre del 2012

CSM PreInfantil F. - Garbí

Rebíem  al Garbí que contava només amb sis jugadores, en un partit que al principi va estar igualat però al final les visitants van pagar el no tenir més que una jugadora de reserva.

Com sempre vam començar mig adormides, i anàvem poc a poc a més, però durant la primera part sempre va estar molt igualat. Al descans marxàvem 28-22.

A la represa vam tenir el moment de millor joc, en un quart període la defensa va estar força bé i vam saber córrer al contraatac i aconseguir cistelles fàcils. Però en la següent sisè va tornar la relaxació i el garbí va retallar distancies en el marcador. Tot i això en el darrer vam tornar-nos a centrar i el partit va finalitzar 66-39.

En definitiva, un bon partit i ben treballat, i tindríem que procurar jugar sempre igual que en el quart sisè.

Felicitats per la victòria i a seguir treballant!

Parcials: 1/6: 4-4, 2/6: 8-4, 3/6: 16-14, 4/6: 22-6, 5/6: 4-11, 6/6: 12-0.

-Payet C.(14), Sola G.(10), Cabot P.(12), Figuls M.(10), Del Corral C.(0)-5inicial- Arribas L.(8), Lujan S.(10), Escàrpenter A.(4).