divendres, 16 de novembre del 2012

La Salle Gracia - Junior CSM M.

Segon partit i segona victòria, en un partit que vam tenir controlat de principi a fi, tot i els problemes de faltes del nostre joc interior i el nul encert des de el 6,25 en tota la primera part.
En el primer quart essent incisius de cara a cistella i aprofitant gran part dels tirs lliures i acabant el quart amb un alley-oop de Guilera J. en últim segon, ens va donar una renta de 8 punts (10-18) que vam saber mantenir i ampliar una mica durant la resta del partit.
El segon període va continuar amb bona dinàmica, sobre tot en defensa que això ens permetia robar pilotes i poder córrer per així evitar que els locals col·loquessin la seva zona.
 En el tercer quart els locals a càrrec del num. 22, que va anotar tres triples, van fer una finta de igualar el partit però amb dos triples de Barrado D. i l'encert de tirs a mitja distancia de Clavera I. van procurar que els locals no s'apropessin al marcador (39-51).
Un darrer quart on tot i les ganes dels locals no van poder remuntar els dotze punts i nosaltres encertats des de fora (tres triples en aquest període) vam arribar al final del partit 54-70.
A destacar la bona actitud defensiva de tot l'equip i el gran encert des de la línia de tirs lliures (14/20). A millorar, no ens em de enredar tant en atac, ja que el nostre fort es córrer, i els atacs d'alt ritme.