dissabte, 17 de novembre del 2012

Quan les coses no surten com esperes, n'aprens el doble

Hola amics,

Aquest divendres l'equip pre-aleví de futbol hem tingut una jornada ben intensa, ens hem concentrat a l'escola a les 17:00 on hem berenat i hem fet una mica de gresca fina que ens hem canviat. Desprès al autobús, on no l'hem liat gens ni mica, hem anat plegats com una pinya cap allà, cap al Highlands School. Després hem caminat una estoneta fins arribar al camp, degut a un error d'interpretació del mapa i ens hem perdut una mica. (A Esplugues, has d'endevinar el carrer que estàs, no hi ha cartells del carrer on et trobes) Hem arribat al partit.

Sense quasi temps d'escalfar hem començat a jugar. Avui s'estrenava com a titular a l'equip el Roger Canal, benvingut, i no ha fet un mal partit. Hem començat el primer quart amb el peu esquerra, encaixant 2 gols en les dues primeres jugades... i des de llavors ens ha costat molt canviar la dinàmica, ja que el primer i segon quart ha estat dominat clarament pels locals. A la tercera hem despertat una mica i ens hem acostat al marcador amb 2 golets del Victor, però que han sigut insuficients donat que perdíem 5-0. En un últim quart ple de canvis hm rebut 2 gols més i hem finalitzat el partit amb un contundent 7-2 pels locals.

Cal dir però, que per primer cop, quasi tot el partit l'hem jugat amb un rombo. El resultat i el joc ofert amb aquesta tàctica avui sobre la pista ens demostra que ens queda molt per aprendre i millorar d'aquest sistema de joc, que si el treballem, segur que ens en sortirem...

Després del partit pensava que podíem haver fet millor, per no perdre tant contundentment i una de les coses que se m'ha vingut al cap és que "podríem haver xutat una miqueta més". Vosaltres que creieu que podríem haver fet millor per tal d'evitar un resultat amb tanta diferència?