dimarts, 6 de novembre del 2012

FUTBOL SALA CADET "A" (J2)

Primera victòria del cadet "a" a la pista del Francisco de Goya. La veritat és que ben aviat hem aprofitat una errada del rival per marcar el primer gol, cosa que ha tranquilitzat força als jugadors. La primera part ha estat molt controlada i amb bones opcions d'atac. En defensa hem estat contundents i la defensa zonal en les jugades de córner ha ajudat molt. La pressió ha donat fruit i cap el minut 10 ja anàvem  0-2. Abans d'acabar la primera part, després d'una jugada de pissara a la sortida d'un tret de banda el Jorge ha arribat al segon pal i ha aconseguit el 0-3. Tot i això hem encaixat un gol just abans del descans. A la segona part, l'equip rival ha pressionat més i els hi hem guanyat força bé les esquenes. Les ocasions de gol s'han multiplicat, i només la nostra falta d'encert davant del porter ha impedit que el resultat fos més ampli.

Resultat final: 1-3.
Golejdors: Sergi, Alberto i Jorge.