dimecres, 28 de novembre del 2012

FUTBOL SALA (J5) CADET "A" SANT MIQUEL VS TERESIANES DE GANDUXER

L'equip cadet "a" del col·legi ha disputat aquest dimecres el partit aplaçat del darrer cap de setmana. La verita és que avui s'ha jugat força bé en atac estàtic i s'ha tingut molta paciència, amb bona circulació de pilota i bons moviments. Tot i així, cal donar-li una mica més d'opcions al company que té la pilota per tal de circular més ràpid la pilota. La primera part l'hem controlada força bé, tot i que en una errada en balanç defensiu ens ha costat el primer gol en contra. Aquest aspecte encara l'hem de millorar, doncs quan perdem la pilota en zona de creació hem de pressinar més fort i replegar-se de manera ràpida. Amb el gol en contra hem seguit jugant igual i ha arribat el gol de l'empat que ens ha donat molta tranquilitat. Abans del descans, gràcies a la pressió que hem fet, hem robat una pilota aprop de la porteria i en Marc -que portava dies buscant el gol- ha conseguit el gol de la victòria. 
La segona part ha estat de grans ocasions per part nostra, però només la bona actuació del porter rival ha impedit que amplièssim el resultat. El gol de la tranquilitat no ha arribat, però no ens hem posat nerviosos i hem sabut matar el partit, amb bones possesions de pilota i sent seriosos en defensa.

Molt bé nois!!! Seguim així.

Resultat: 2-1
Golejadors: Arnau i Marc

1 comentari:

Arnau ha dit...

Estic dacort amb tú Vicens pero nomes dir que jo crec que si no vam matar el partit es perque atacar atacavem però no xutavem sino que perdiem la pilota avans de xutar perque ens amb pases o regats innecesaris.