diumenge, 25 de novembre del 2012

CEBS (Enric d'Ossó) "A" vs St. Miquel (aleví femení).
 
En aquest partit hem aconseguit el que portavem buscant tant i tant de temps...!! Ha estat un partit on ha reinat l'actitud, les ganes de jugar i la concentració. Les condicions del partit no han sigut gens fàcils, ja sigui pel gran físic de les contràries, per les 3 expulsions per 5 faltes de 3 jugadores nostres..., però tot i així hem aconseguit superar els obstacles i tirar endavant amb el cap ben alt i fent les coses com sabem fer. Al millorar l'actitud, ha augmentat la concentració, per tant, l'encert... i en conseqüència ens ho hem passat molt bé a pista. Aquest companyerisme mostrat tan a la pista com a la banqueta ha de seguir endavant i les coses sortiran molt bé...en aquest partit ho heu demostrat! Per altra banda, ara que ja hem entés com hem de treballar queda molt camí per recòrrer, moltes coses a aprendre, i moltes coses a millorar... així que ara que ja hem captat la base (joc en equip i concentració) anem a millorar els aspectes del bàsquet (atac i defensa).
 
Resultat: 58-66
 
Anna Rull.

18 comentaris:

marta ha dit...

Ens ha costat molt aquest partit però al final ho hem aconseguit.
Tal com diu l'Anna hem treballat molt en tot. TENIM QUE SEGUIR EN LA MATEIXA LINEA !!

Marisa ha dit...

Moltes felicitats noies.
Com podeu comprovar per jugar bé el primer pas és ser un equip. Seguiu així.

Elena B ha dit...

Però ha sigut gràcies a tot l'equip. Avui si que hem treballat bé.

Irene ha dit...

Si, ens hem esforçat molt i tot i que les altres anaven molt fortes i intentaven que ens rendíssim vem guanyar. Ens ha costat molt
despertar-nos. Els primers partits el perdíem, després vem perdre peró amb 24 básquets i al final hem guanyat, cada cop millor. A veure si tanquem el marcador un dia. A CONTINUAR AIXÍ NOIES!

Anna del Pulgar ha dit...

noies jo no he vist el partit però per ho que diuen les vostres companyes en la web ho heu fet molt bè i heu guanyat per jugar com un BON EQUIP!!!!!!!

Anònim ha dit...

molt bé noies ANIMS, GUANYEU MÉS PARTITS

Anna Roca ha dit...

felicitats noies!!!
seguiu així i anireu troban bons resultats.

Júlia López ha dit...

Molt bé noies!!! Seguiu així,amb esforç podreu!!!

alex ha dit...

mol ben jugat !!!

alex ha dit...

mol ben jugat !!!

victor i diego ha dit...

felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
per la primera victoria!!!!!!!!!!!
creiem que en aquest partit heu demostrat que podeu guanyar tots els partits s´hi hos esforceu com l´últim partit. anims

NICO BORRÀS ha dit...

felicitat!!!!!!!
SEGUIU AIXÍ NOIES I GUANYAREU A TOTS ELS EQUIPS:)

Anònim ha dit...

Con una buena actitud y predisposión se desarrolla más rápidamente las aptitudes que tenéis. Este es el camino, nenas. Felicidades Anna x saber reconducir el equipo.

Núria ha dit...

Molt bé nenes!!! Aquest és el camí i aquesta l'actitud! Si seguiu jugant com un equip i amb aquest esperit segur que arribaran més victòries i us ho passareu molt bé!!! Felicitats per a tú també Anna!

eva ha dit...

eva diu:
molt dificil ja ke eren molt altes pero amb la força de totes les nenes vam guanyar
molt bé noies!!!!

Unknown ha dit...

Ferrialo ha ditttt...

Molt be noies seguiu aixi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bueno i aixi fins inflinit...

PD:Molt bon resultat

mireia ha dit...

Es va notar que ja jugàvem més en equip, sobretot per el resultat.
Però les altres eren molt altes però nosaltres encara què siguesim més baixes, vam correr i defensar més.
TENIM QUÈ SEGUIR AIXÍ!!!

CONCHA BONET ha dit...

Tomaaa per fíem guanyat el nostre primer partit estic molt contenta perqué em jugat molt bé en equip i axi o tenim que fer.Espero que aquest divendres guanyem amb aquesta força que tenim 123 sant miquel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!