dilluns, 26 de novembre del 2012

Infant Jesus - Cadet CSM F.

Dissabte pel mati tocava anar a infant Jesus, una pista complicada ja que treball molt bé el aquest esport i es preveia un partit molt complicat.

El partit va començar força be, amb un joc en atac bastant bo per part nostres, essent incisives cap a cistella i en defensa bé llàstima de no poder tenir el control del rebot ja que les locals eren superior en alçada i a més nosaltres no el tancàvem... Un primer quart prou bo (12-8), però que va ser precedit per un de una mica pitjor (13-7), que va a portar al descans 25-16.

I al tornar a començar el partit tot seguir atacant el aro, el fet de no aprofitar els tirs lliures (2/12 en aquest quart...), i permetre uns quants contraatacs fàcils, ens va portar a un parcial desastrós (22-7) que ja va marcar la trajectòria del partit.

En definitiva un partit, que com ja es sabia seria dur, on l'actitud va ser força bona llàstima d'algunes errades en defensa i no estar encertades a cistella. A millor la concentració i les ganes en defensa, el bloquejar el rebot i aconseguir fer mes punts!