divendres, 16 de novembre del 2012

AE Cervantes - Cadet CSM F.

Tercera jornada contra al AE Cerventas que tot i la derrota ( 41-28), les sensacions en parts del partit van ser força bones.

Un partit bastant igualat durant tota la primera part, on les locals aprofitavan molt bé la seva superioritat en alçada carregant molt al rebot, tot i això vam saber aguantar i marxar al descans 2 punts per sobre en el marcador (15-17).
Però unes quants males transicions defensives on vam permetre contraatacs fàcils  a les locals, van fer que aconseguissin una renta força amplia en el marcador que els hi va servir per endur-se la victòria.

Per part nostre el que ens va fallar és el fet de tenir alts i baixos, em de procurar estar al 100% de concentració durant tot el partit, sobre tot en defensa. I pel que fa al atac, tenir més confiança a l'hora de tirar i assegurar les cistelles fàcils.