dimarts, 27 de novembre del 2012

Bona recuperació

Desprès d'un dels pitjors entrenaments de l'equip, dissabte passat l'equip pre-aleví de futbol vam disputar el nostre 4t partit del campionat escolar del CEEB. El partit va començar amb una mica de retard degut a què al partit anterior l'àrbitre no hi era.

El partit va començar amb un parell de novetats destacables. La primera era la nostra indumentària, jugàvem de blau contra l'Infant Jesús (aquells que no l'ubiqueu, vesteixen de grana i blanc) i la segona es que trobàvem a la porteria en Roger Canal, la incorporació d'aquesta temporada. Vam començar jugant un 2-2 molt ben fet, tot i que el primers minuts no es convertia en gols. Va ser una primera estona de tanteig entre els 2 equips que va culminar amb un xut d'en Dani des de fora l'àrea que va acabar al fons de la xarxa. Al segon quart en Nacho va sortir a jugar de jugador, a la línia del darrera del quadrat. Va ser un quart on no vam saber estar encertats, ja que l'únic gol que vam fer el vam fer a la nostra pròpia porteria. Desprès del descans va ser diferent. Al 3r quart jugàvem amb un rombe que va donar els seus fruits ràpidament. En Cesc i en Pau van decantar el partit cap a la nostra banda en un quart on el domini es va fer palès el nostre domini. L'últim quart amb un rombe també el vam iniciar amb bon peu, amb un gol d'en Jon. Tot seguit en Sergi va tornar a marcar. vam desconnectar del partit en aquell moment cosa que va implicar rebre dos gols tontos, de despiste. En Dani va anotar el darrer gol del partit deixant un resultat de 6-3.

Vull destacar la recuperació de l'equip al partit, desprès de la derrota de la setmana anterior i un entrenament de dijous dolent. Tot i que no ha estat mencionat degut a que no ha marcat, m'agradaria felicitar especialment al Max, que no va donar ni una pilota per perduda. Així és com m'agrada que es comportin els meus jugadors, donant-ho tot en cada moment del partit, independentment de la qualitat tecnico-tàctica que tinguin.