divendres, 9 de novembre del 2012

FUTBOL SALA CADET "A" (J3)

L'equip Cadet "a" del col·legi ha disputat avui divendres el partit de la tercera jornada contra el Príncep de Girona, on ha suma un valuós empat davant d'un equip molt dur i físic. La veritat és que ens està costant força adaptar-nos a la nova manera de jugar i d'arbitrar en aquesta categoria, doncs es permet força el contacte físic i això no ajuda al nostre tipus de futbol. Mica en mica anem aprenent que cal utilitzar més el cos i si no podem, intentar tocar la pilota de manera més ràpida tot aprofitant la nostra qualitat individual i jugant més a l'espai. Valoro molt l'esforç que estant fent tots els jugadors, doncs tant el que tenen més minuts com els que en tenen menys estan treballant de valent i s'ajuden molt els uns amb els altres. Així  és com un equip va aprenent i formarnt-se i és en els moments difícils on s'ha de demostrar el caràcter i els valors de companyonia que té aquest grup, bravo!
Tot i començar guanyant, com en tots els partits, mica en mica se'ns van menjant terreny i això fa que ens vinguem una mica avall. Hem arribat a la mitja part perdent 1-2, però l'inici de la segona s'ha demostrat el caràcter i s'han recuperat sensacions molt bones, sobretot d'autoestima i de ganes de jugar mostrant tot el futbol que tenim. Hem remuntat el resultat a base de coratge i bon futbol, però ens ha faltat la calma i la veterania per poder mantenir el resultat, que al final ha estat d'empat a 3.
La reflexió que ens faig, és que anem aprenent cada dia aspectes nous de la categoria, i que el futbol de toc i d'atac estàtic que estàvem acostumats l'hem d'anar modificant a situacions més d'anades i tornades on el balanç d'atac defensa és clau, i on tot passa molt ràpid. Hem d'estar molt concentrats, doncs encaixem gols de manera absurda i sense que el rival hagi fet masses esforços per arribar a la nostra porteria.
Valoro molt el treball de la setmana dels nanos i només els hi puc dir que segueixin així, paciència i treball.

Resultat: 3-3
Golejadors: Bruno (2) i Nilo (1)

5 comentaris:

Neila Franch 13 ha dit...

Si seguiu treballant així conseguireu guanyar en la majoria dels partits, o en tots.
Us felicito tot haver empatat.

Anònim ha dit...

Si el partit va esta una mica malament en la primera part pero despres en la 2na vem jugar bastant be! Seguim aixi equiip !!

marcllm ha dit...

si entrenem al final ho conseguirem! som campuons de catalunya i sabrem jugar igual o millor que lany passat. animss

jorge ha dit...

si seguim entrenant aixi de fort a final de temporada haurem millorat bastant aixi quee em de seguir treballant amb força!!!

sergicm ha dit...

som bons i ja ho vam demostrar l'any passat.aquest any ho podem aconseguir pero amb esforç arribarem molt a dalt.força sant miquel!!!!!!!!!!