dissabte, 22 de març del 2014

Pre infantil femení de bàsquet

AE Cervantes 57 - 56 Sant Miquel


Partit perdut de mala manera per les noies del pre infantil. Molts han estat els factors d'aquesta derrota, començant per les pròpies noies que han sortit dormides i amb total desgana fins el 3r període. Amb aquesta actitud és molt complicat poder optar a guanyar partits tant igualats com era aquest. D'es d'un inici estaven avisades que aquest partit era clau  doncs tots dos equips ens jugàvem la segona plaça de grup. Però clar, és impossible tirar endavant un partit si les 5 noies que estan a pista es passegen a munt i a baix sense immutar-se de res. I el més greu de tot és que el rival és inferior a nosaltres a nivell tècnic i tàctic però demostres ganes i força i lluiten cada pilota que està en joc. Això ens provoca una "empanada" total que es contagia a cada una de les jugadores i fa que tinguem errades de jugadores de mini.

 

A partir de la mitja part, la cosa canvia i l'equip desperta amb ganes de guanyar. Iniciem una remuntada d'onze punt i amb clares opcions de victòria. Tot i així continuem "regalant" cistelles per falta d'atenció i desgana. No tothom defensa el que hauria de defensar, no tothom bloqueja rebots, regalem passes, mirem la pilota quan botem, fallem cistelles soletes ….en fi coses que es treballen cada dia en els entrenaments i que es repeteixen 1000 vegades pero que sembla que s'oblidin durant el partit.


I per acabar de rematar el partit, patim les conseqüències de jugar fora de casa….la taula no para el temps en els tirs lliures (cosa que com entrenadora he d'estar a sobre), puntuacions a cada període que no ens quadren en els nostres comptes i la traca final estava per arribar, no es para el temps en el temps mort que com a visitants demanem en l'últim període!!

Es donen compte i afegeixen 40 segons! (això diuen…) l'àrbitre ni cas del tema continua el partit com si no passes res sense ni tant sols apropar-se a la taula per solucionar el problema. El temps va passant i el partit finalitza quan estem atacant……una robada total i absoluta.


Absoluta culpa nostre de no guanyar el partit….no ens podem posar les piles quan queden 3 períodes …..  



Mar Ahicart

1 comentari:

jordi ha dit...

Es veritat no van aplicar cap de les tàctiques defensives entrenades això es nota en el fet de rebre 56 punts en contra.
De totes maneres confiem en que el pròxim partit les hauriem de motivar millor ....