divendres, 14 de març del 2014

Partit aplaçat Santa Isabel vs Sant Miquel

El passat dimecres l'equip cadet va jugar el partit aplaçat contra el Santa Isabel. Tot i que aquests són els líders ens van jugar amb molt de respecte i un futbol molt defensiu. En tot moment vam tenir el partit controlat i vam disposar de moltes més ocasions que el rival. Com ja va sent habitual aquesta temporada, el nostre treball i esforç no es recompensa de cara al gol i va ser el Santa Isabel el que es va posar per davant. L'equip segueix treballant bé les jugades d'atac però errem en el més important, la finalització. A la segona part vam modificar el nostre sistema d'atac i ens va donar fruit, doncs vam remuntar el gol inicial amb un 1-2. La segona part va estar també controlada i només un xut llunyà que el nostre porter no va saber aturar ens va impedir guanyar el partit i posar-nos líders.