dissabte, 15 de març del 2014

Futbol sala CADET "A" Montserrat Xavier vs Sant Miquel

Molt bon partit el jugat ahir al vespre al camp del Montserrat Xavier. La veritat és que quintet titular va estar a un nivell molt alt i van entendre i llegir molt bé les instruccions de l'entrenador. En un camp relativament petit i poc propici pel joc estàtic que elaborem van saber ser pràctics i combinar el joc de parets i moviments a l'espai amb gran precisió. Als tres minuts ja guanyàvem 0-3 i als vuit minuts el partit ja esatava gairebé finiquitat amb un clar i contundent 0-5. D'aquest inici destaco el bon partit de l'Axel a la porteria, parant les poques arribades i llegint bé les accions d'atac amb bones passades al Moisés, que va ser molt intel·ligent en tot moment, ajudant amb les entrades de les ales i aprofitant el seu cos per pivotar com mai. En Marc porta uns partits sent dels millors i ahir va arrodonir un partit sublim amb quatre gols. El Pablo va ser el director de joc i va saber llegir en tot moment el que demanava el partit i el Jorge va estar atent a les pilotes dividides i al tall. La resta de banqueta va rendir a un nivell força bo, i va saber administrar el resultat fins al final de la primera part.

L'Inici de la segona part no vam estar tant inspirats i vam encaixar dos gols per males accions individuals en atac, que ens provocaven pèrdues de pilotes en zones de perill. Tot i això, cal dir que el rival no va estar massa encertat. Després d'un temps mort i amb un sisè gol vam saber calmar l'embrazina del rival i vam congelar la pilota, acabant les jugades en camp contrari.