dissabte, 8 de març del 2014

J.M. Zafra - Juvenil BQ. CSM

A priori se'ns presentava un partit igualat, però un cop començat el partit vam veure que era un equip només de dos jugadors el #4 (32 punts) i el #5 (20 punts), tot i això i l'avantatge física que teníem, vam patir de valent!

Durant la primera part va predominar la intensitat del locals i la nostre mala defensa... en cada atac els de casa era capaços d'agafar-nos fins a tres  o quatre rebots en atac! I per altre banda que en el u contra u, en un ho dos bots ja ens superaven i a sobre les ficaven totes, inclòs diversos 2+1! Un triple en contra sobre la botzina ens portava al descans 42-33...

Després de reflexionar durant el descans i ajustar amb algunes variants defensives, vam aparèixer al partit amb parcial a favor de 15-2! I a partir d'aquí, aturant al #4 i portant un bon ritme en atac i una molt bona defensa, tancant el rebot, vam trencar el partir i vam seguir així fins al final, que va conclourà 52-80.

Felicitats per la victòria nois! Però hem d'aconseguir estar al partit des de el minut 0, i mantenir el ritme de la segona part d'avui durant tot el partit.

Dimarts (20.00 h.) un partit on hauríem d'aprofitar per millorar la defensa i seguir amb un alt ritme en atac.

Parcials: ¼: 14-15, 2/4: 28-18, ¾: 7-23, 4/4: 9-24.

-Mendiry, A.(12), Telkamper, A.(11), Serrat, I(9), Park, C.(9), Rivero, A.(2)-5inicial- Riera, M.(26), Lopez, A.(3), Mora, V.(6), Rebollo, A.(2).