dilluns, 17 de març del 2014

Primera derrota del curs

Aquest cap de setmana l'infantil d'handbol a perdut el seu primer partit des de que va començar el curs. Hem necessitat 13 partits per saber que és perdre.

El partit en si va ser d'alta intensitat a la segona part on el marcador anava sempre en empat o un o dols gols màxim de diferència per l'equip local. El Castelldefels.

Vem fer un partit increible a partir del minut 12 de la primera part on vem estar molt més forts que el rival. El problema es quan el rival et fa un parcial de 7-1 als primers 12 minuts i has de capgira el marcador.

El que podem extreure del partit es que no podem començar adormits i ens facin parcials que són molts difícils de capgira. Per altre banda vem demostrar que si volem podem ser molt forts tant en atac com en defensa.

Resultat final del partit: 22-21