diumenge, 2 de març del 2014

Bon pastor - Juvenil BQ CSM

Un partit contra uns dels millors equips d'aquesta segona fase, els quals van invictes cinc victòries i cero derrotes, va estar molt igualat i en molts moments em anant per davant en el marcador. Però no vam ser capaços de mantenir un línia continua i vam tenir bastants alt i baixos...

Durant tota la primera part la igualtat va estar latent, tot i el 11-2 inicial, ens vam refer fins a arribar a guanyar de 4 (28-32), però en els darrers instants del segon quart vam encaixar un parcial de 11-2 que ens portava al descans cinc a baix en el marcador.

Al principi del tercer període vam sortir molt bé! Però amb un parcial de 13-1 en els tres últims minuts d'aquest, vam iniciar el últim període amb la màxima diferencia en el marcador (57-44). En el últim quart tot i el encert en atac i el bon treball en defensa que ens van posar a només quatre punts (69-65), un conjunt de males accions en atac, no tancar el rebot i ser molt permissius en la defensa interior, van portar al resultat final de 78-65.

Llàstima no endur-nos la victòria, però va estar molt ben treballat i lluitat el partit! El que hauríem de procurar millorar es el fet d'estar concentrats els 40 minuts, i no cometre errors no forçats que ens penalitzen molt...

Parcials: ¼: 21-18, 2/4: 18-16, 3/4: 18-10, 4/4: 21-21.

- Mendiry, A.(11), Lopez, A.(8), Mora, V.(4), Rivero, A.(7)-5inicial- Riera, M.(21), Park, C.(4), Rebollo, A.(0).