dissabte, 8 de març del 2014

Escola Pia Sant Antoni vs St. Miquel

Aquest ha estat un partit molt còmode, inclús massa. Hem fallat moltíssims tirs per no tirar-los a consciència, hem fet masses faltes defensives que no calien, no hem lluitat suficient la pilota... Nenes sé que portem molts partits molt còmodes però no per aixó hem de baixar el nostre rendiment. Sé que és una tasca difícil mantenir un alt nivell quan el partit no ho exigeix però aquest serà el nostre objectiu principal en la volta que comença ja la setmana vinent. Cal mencionar que la tasca de l'àrbitre en aquest partit ha parat moltíssim el joc i no ens deixava jugar cómodament com a nosaltres ens agrada però tot i així no ens hem desquiciat, ja que hem aprés que allò que m'ajudi ho he d'agafar però el que em perjudiqui que es quedi fora de pista. Hem d'estar concentrades en el NOSTRE joc.

FELICITATS nenes! I a veure si al següent partit passar i tallar ja surt a la perfecció, anem per bon camí! Recordeu que aquest és un objectiu que va començar el primer dia de setembre i no acabarà fins l'últim dia si és que no surt abans!

Ànims Meri! Ha estat molt injusta la teva situació però l'esport comporta riscos que a vegades no ens agraden. Que sàpigues que al proper partit tindràs l'ocasió de donar-ho tot, ja que jugaràs el que hauries de jugar, més el que no et van deixar jugar injustament en aquest partit.

Resultat: 14-44.

Anna Rull Fabregat.