diumenge, 23 de març del 2014

Juvenil M. BQ CSM - CET Montseny

Primer partit de la segona volta, a la anada només vam guanyar de dos punts, però aquest cop vam sortir a matar des de el principi!

Al primer quart no va haver-hi  color, els visitants no van entrar al partit fins al segon quart. Segon quart on ens vam relaxar una mica, i el marcador es va ajustar al final d'aquest (26-17).

Però al tercer quart vam reaparèixer igual que al inici del partit, i amb ganes i entrega vam trencar el partit. Tot i la dificultat per atacar la zona, vam estar prou encertats des de la línia de 6,25, encara que en ocasions en vam abusar una mica, però la bona defensa i el alt ritme d'atac van fer que aconseguíssim una nova victòria.