dilluns, 17 de març del 2014

Cadet CSM BQ F. - Aula

Comencem la segona volta contra el millor equip del grup, per lo tant el partit més difícil dels que queden del any.

Durant tot la primera part  va estar molt igualada, concentrades en defensa, i en atac jugant amb prou cap i una bona selecció de tir. Al descans el marcador era de 19-21.

Al tornar de la mitja part, seguíem amb una molt bona actitud i concentrades en el partit, llàstima que a partir del tercer període, les visitants van estar carregant molt bé el rebot en atac i no podíem agafar-los nosaltres en defensa, això ens va impedir córrer i que les de l'aula tinguessin varies opcions de tir en cada atac. Al darrer quart vam espavilar, un parcial de 9-0 ens posava  a tres punts a falta de dos minuts pel final. A causa d'una pèrdua i alguna distracció en defensa no vam poder culminar la remuntada.

Tot i la derrota, molt bon partit, plantant cara i una molt bona actitud!

Parcials: ¼: 7-9, 2/4: 12-12, ¾: 7-14, 4/4: 11-7.

- Arribas, J.(5), Barrera, A.(5), Elipe, A.(16), Cobo, L.(5), Rueda, A.(4)-5inicial- Rodriguez, L.(2), Payet, C.(0).