diumenge, 9 de març del 2014

Cornellà 18-27 Sant Miquel

Partit molt complicat el que va tenir l'infantil d'handbol aquest cap de setmana. Un partit marcat per les errades arbitrals constants en contra dels visitants. I clar, es trist veure com el mateix arbitre està vinculat al club local com un jugador dels sèniors...

Un partit que vem anar perdent durant tota la primera part fins arriba a la mitja part 11-10. Reflexió dels jugadors? Es el que vem fer. Tot i que no va ser un gran partit de l'equip en la primera part si no hi haguessin hagut les diferències d'arbitratge entre un equip i altre segurament a la mitja part aniriem 4 o 5 gols per sobre.

Per sort la reflexió dels nostres va servir i van fer una segona part més que notable. Fen parcials de 1-7. Mica en mica el rival es  va anar apagant i axiò ho vem aprofitar. L'arbitre va tenir que deixar el seu paper d'ajudar l'equip local i quan va igualar la manera de pitar entre els dos equips els Sant Miquel va fer el seu joci va demostrar que era superior.

Finalment 18-27 i seguim invictes.