dimecres, 6 de febrer del 2013

Virolai - CSM Pre-Infantil F.

Victoria difícil davant del virolai, les locals van començar bastant fortes i fent contres, mentre nosaltres estaven una mica empanades...
Durant els dos primers períodes vam anar per darrera en el marcador, per sort amb una bona defensa ens manteníem en el partit, 11-8 al final del segon sisè. Però un bon tercer període ens va donar aire per poder jugar més tranquil·les i sempre per davant al marcador, 19-13 al descans.
Al començar la segona part seguíem igual, una molt bona defensa pressionant i treballant molt bé les ajudes, ens va servir per ampliar la diferencia en el marcador (27-15). Però als dos darrers períodes les del virolai van estar més encertades i nosaltres no vam saber jugar amb el temps i el marcador, a falta d'un minut guanyant de 12 punts, ens vam precipitar i seleccionar malament les accions d'atac. Això va portar a un parcial de 8-0, que va posar a 4 punts les locals a falta de segons pel final del partit... El resultat final va ser de 31-37.
Felicitats per la victòria, però hem d'aprendre, a part d'aspectes tècnics, a llegir les situacions dels partits!
Parcials: 1/6: 7-2, 2/6: 4-3, 3/6: 2-11, 4/6: 2-8, 5/6: 6-4, 6/6: 12-6.
-Sola, G.(2), Arribas, L.(3), Fíguls, M.(8), Del Corral, C.(4), Escarpenter, A.(4)-5inicial- Cabot, P.(10), Luján, S.(3), Covas, L.(4).