dimecres, 6 de febrer del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" (J2) IES JOAN COROMINES vs SANT MIQUEL

Partit molt dur i molt ben treballat per part dels nostres jugadors contra un camp difícil i amb un rival molt contundent i jugant al límit del reglament. La veritat és que l'equip ha madurat i avui ha demostrat tot el que ha après durant els mesos de competició. Típic partit que a principi de temporada l'haguéssim perdut per manca d'agressivitat i d'experiència. El comentari final del jugadors ho diu tot: "avui hem competit de veritat i hem realitzat el millor partit"... sobretot de saber jugar i anar per feina.
 Els nanos s'han posat la "granota de treball" i han estat molt intel·ligents. Hem sabut llegir el partit des de l'inici... El rival amb jugador ràpids, explosius i molts forts buscaven les contres i la velocitat per fer-nos mal.. Però hem sabut aguantar el xoc de trens que buscaven i no ens hem vingut avall. Els hi hem sabut contrarestar el joc dur amb coratge i estant molt atents en defensa sense fer errades. Destacar que avui no ha pogut jugar l'Axel pel fet d'estar malalt i l'ha substituït el Jorge fent un grandiós partit. Sense la seva feina avui ho haguéssim tingut difícil per emportar-nos els dos punts. 
Hem arribat a la segona part amb un partit molt igualat i la balança s'ha decantat per dos jugades aïllades: en un tret de falta indirecte hem estat molt espavilats i mentre l'equip rival estava col·locant-se el Nilo ha cedit ràpid la pilota al Bruno que ens ha avançat en el marcador. Ja a falta de sis minuts una jugada de gran bellesa tècnica individual el Nilo ha tancat el partit.
Avui hem fet un pas important en el joc i mica en mica ens anem adaptant a la categoria. Jugant així podem aspirar a més.

Felicitats.

Resultat: 0-2
Golejadors: Bruno (1), Nilo (1)

2 comentaris:

Sergi Casasus ha dit...

a la primera part ens va costar pero a la segona ja vam dominar.Hem de seguir així.VISCA EL SANT MIQUEL!!!!!!!!

Anònim ha dit...

bon partit nois