diumenge, 17 de febrer del 2013

CSM Cadet F. - IES Costa Llobera

Victòria patida, en un partit en que per cada cosa bona que fem en fem quatre de malament… així és molt complicat treure els partits endavant.

Tota la primera part va estar molt igualada, els dos equips cometent moltes errades de cara cistella, i sobretot igualat per la nostra baixa intensitat... no lluitem per les pilotes soltes ni per els rebots... Així és com les visitants, tot i ser només cinc jugadores, estaven en el partit (15-15 al descans).

A la represa, vam sortir una mica millor en defensa i més incisives en atac, però continuàvem amb les errades no forçades, tot per falta de concentració i actitud... Tot i acabar guanyant el partit 32-25, calen millors sensacions!

En definitiva, cal posar més ganes a l'hora de jugar i concentració amb el que es fa! Fer les coses que es treballen en els entrenaments, en defensa estar molt més actives, etc... les coses que ja es porten dient durant tot l'any i no ho sabem aplicar...

Parcials: ¼: 8-8, 2/4: 7-7, ¾: 7-4, 4/4: 10-6.

-Arribas, J.(4), Rodriguez, L.(9), Payet, C.(2), Elipe, A.(0), Cobo, L.(8)-5inicial- Arribas, L.(2), Pi, J.(2), Rueda, A.(3), Caixas, A.(0).