dijous, 7 de febrer del 2013

Escola Bac de Roda-Pardo Bazan - CSM Aleví Masc.

Vam començar el partit molt descentrats i al primer quart el vam acabar amb un parcial de 21-2 que ja ens  va posar les coses complicades.
Tot i que en el segon quart els vam saber controlar, la diferència ja era massa gran. Tot i que, com el partit anterior, tinguin jugadors amb més físic que nosaltres li hem de posar ganes i no posa'ls-hi les coses tant fàcils. Malgrat que ens tanquessin acte, el partit no va ser desastrós, però m de continuar treballant en molts aspectes.
Per exemple, no ens podem quedar empanats cada cop que anotem, hem de jugar més en equip s'ha de passar més la pilota i sobretot, ja us ho vaig dir al partit heu de jugar amb ordre i obrir el camp, no pot ser que sempre pugi la pilota el jugador més alt. Per últim, heu d'ajudar-vos més, sou un equip no podeu criticar-vos entre vosaltres cada cop que algú faci quelcom malament o se li escapi el seu jugador.
Encara que no hem començat amb bon peu la segona fase, no us desmotiveu i aprofiteu el poc entrament que tenim que quan li poseu realment ganes podreu amb tot!

No poso els punts de cada jugador ja que a partir del principi del quart quart ja no es van contar més punts. El resultat final del partit és: 26-57

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ferrialo ha dit...
Aquest partit ha estat bastant dificil.Nosaltres als primers quarts vem estar en forma baixa,pero despres vem començar a encistellar-la,pero vem fer lo que podiem fer,venga equip millorem!!!