diumenge, 3 de febrer del 2013

Primera derrota de l'any

Dissabte a les 10 del matí vam començar el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase.

Puntuntualment va començar sense domini per part dels dos equips. Nosaltres no acabavem jugades a entrenades a l'entrenament i ells no acavabem d'arribar, donat que teniem una bona defensa. Tot i això es van poder avançar en el marcador. El segon quart amb un 2-2 el vam dominar més, la qual cosa va provocar l'empat d'en Max desprès d'una bona passada d'en Sergi. Al cap de poc, ens van fer una falta, una falta a priori poc perillosa, però ells no saben que tenim en Ramón, perquè de nou, va marcar un golàs de falta...
El tercer quart va començar en terres de ningú de nou, tot i això al principi vam tenir oportunitats per anotar el tercer gol. En Sergi va haver de marxar del camp lesionat i això va afectgar a l'equip anímicament i ens va costar l'empat. Vam sortir a l'últim quart per rematar el partit, els primers minuts vam tenir alguna ocasió per fer-ho, però en un contraatac ens van marcar el tercer gol... Ens vam venir avall psicològicament i ells van fer, fins i tot, el quart.

D'aquest partit m'emporto una de freda i una de calenta. La part bona és l'actitud en defensa, ja que vam salvar 4 ó 5 gols sota pals amb el porter Roger ja superat. La part negativa, és l'errada en jugades treballades en un entrenament on els nens van estar dispersos i no hi van posar l'actitud necessària, aquest fet va donar el missatge als nens que s'han d'esforçar als entrenaments a tope.
En Sergi, que va abandonar el terreny de joc, tot i que no té res d'important, li envío molts ànims.