dissabte, 16 de febrer del 2013

Un partit còmode...

St. Miquel vs Bon Pastor (aleví femení bàsquet)
 
Ha estat un partit molt còmode perquè hem tancat marcador molt aviat. Hem treballat bé tan en atac com en defensa, tot i que hem de millorar molt el tir. A més, un cop tancat el marcador la majoria del temps hem deixat de treballar com ho hauríem d'haver fet. A aquestes alçades ja ens hauria de començar a sortir millor el passar i tallar, i la defensa activa a partir de mig camp. Per tant, felicitats pel resultat nenes!! però el que té més mèrit és seguir treballant igual o més tot i guanyar de molt. Així que no ens acomodem perquè hem de seguir millorant!!
 
Resultat: 31 - 1
 
Anna Rull Fabregat.
 
 

2 comentaris:

Elena B ha dit...

Per mi va ser xulo aquel partit.
Hi havien nenes que eren "agresives" però no ens vam posar al seu nivell, ni molt menys! Vam guanyar perquè eren bastant dolentes però hi ha de tot tipus d'equips no ? Bueno, molt ben jugat a totes les que vam jugar !
¡¡¡SANT MIQUEL ARRIBA!!!

CONCHA BONET ha dit...

Jo crec que ho vem fer bastantbé però ja que vam guanyar podriam aver-nos esforçat una mica més,buenoooo al seguent partit ho farem millor i tornarem a guanyar 123 SANT MIQUEEEEEEEEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!