dimecres, 6 de febrer del 2013

Ins. Joan Coromines - CSM Junior M

Un partit on només ens presentàvem cinc jugadors… Per sort el equip al que ens enfrontàvem era bastant fluix i només contava amb dos jugadors, el #4 que va fer 17 punts i el #21 que en va fer 18.

Durant el primer quart vam tenir el partit controlat, amb un bona defensa i en atac fent coses fàcils i eficaces. Però a la segon quart va aparèixer el #4 dels locals que amb 7 punts seguits va donar la volta al marcador(14-12), i va fer que marxessin al descans per davant al marcador, 20-18.

Vam tornar del descans amb ganes de endur-nos el partit, i amb un parcial de 13-2, ens va donar marge durant la resta del partit, i portant-nos al darrer període amb una avantatge de 7 punts (32-39). En el quart quart, estàvem pagant el esforç del tercer... Però recolzant-nos en una defensa en zona per recuperar aire, ens va servir per mantenir-nos per davant, durant tot el període, en el marcador. Arribant als segons finals amb 4 jugadors, a causa de l'expulsió de Puig, M. A falta de quaranta segons, tot i això vam poder guanyar per la mínima 51-52.

No pot ser això d'anar als partits amb cinc jugadors... cal més compromís i fer les coses amb ganes! Perquè sinó caldrà prendre mesures amb aquest equip, perquè això no pot ser! Tots tenim feina i que estudiar, però al partits no es pot faltar!

Parcials: ¼: 7-12, 2/4: 13-6, ¾: 12-21, 4/4: 19-13.

-Barrado, D.(8), Guilera, J.(9), Grau, E.(0), Aragón, A.(32), Puig, M.(8)-5inicial.