diumenge, 17 de febrer del 2013

CSM Pre-Infantil - Nabí

Quart partit i quarta victòria d'aquesta segona fase, en un partit que tot i començar igualat, al descans ja hi havia una diferència considerable a favor nostre.

Al principi la igualtat era bastant latent, per part nostre fluixes en defensa i sense fer un balanç ràpid... Però en el tercer període que va començar 19-14, ens vam posar les piles en defensa i això ens va facilitar córrer al contraatac i cistelles fàcils, marxant al descans 32-17!

Els dos següents períodes van estar igualats, però el Nabí no retallava diferències. Així començava el últim sisè 45-29. Un parcial de 12-0 va portar al final del partit amb un resultat de 57-29.

Felicitats per la victòria! Però cal estar al màxim en defensa des del minut 0 no pas el 16... Molt bona actitud noies! A seguir així i millorar!

Parcials: 1/6: 9-7, 2/6: 10-7, 3/6: 13-3, 4/6: 9-8, 5/6: 4-4, 6/6: 12-0

-Hernandez, V.(2), Arribas, L.(6), Figuls, M.(19), Covas, L.(7), Escàrpenter, A.(4)-5inicial- Antiza, L.(10), Cabot, P.(2), Del Corral, C.(0), Payet, C.(8).