divendres, 15 de febrer del 2013

Derrota per la mínima en un partit travat

Avui divendres 15 de febrer l'equip pre-aleví de futbol ens hem trobat a les 19:30 al Frederic Mistral, als peus de Collserola per disputar el partit corresponent a la quarta jornada de la segona fase.

A les 20:00 puntualment ha començat el partit amb un primer quart gris, sense ocasions de gol, tot i que s'han vist automatismes treballats a l'entrenament. El segon quart hem començat tenint una mica més la pilota i el domini, però en una jugada de contraactac els locals s'han avansat al marcador. Això ha comportat un descontrol a sobre la pista que m'ha obligat a demanar un temps mort. A la represa, hem jugat més tranquils i hem dominat, la qual cosa ha provocat que en Max anotès el gol de l'empat.
El tercer quart no ha començat de la millor manera donat que s'han tornat a avançar en un altre contraactac. Tot i això, no hem perdut la moral i hem seguit buscant el gol fins que el Jon la trobat amb un xut des de fora de l'àrea. El darrer quart l'hem inicat buscant el gol de la victòria des el primer minut tot dominant el joc. tot i que picàvem pedra hem tingut molta mala sort donat que en una jugada aïllada ells han trobat el gol que els ha donat la victòria.

Ha estat un partit força treballat que en alguns moments del partit ens ha costat trobar la porteria, cosa que treballarem en propers entrenaments. Per altra banda, l'actitud dels nois no ha defallit en cap moment.