dilluns, 10 de novembre del 2014

FS CSM 8 Tabor 3

Tercera victòria de l'Aleví contra  l'escola Tabor per 8-3 que fa que ens col·loquem en primera posició!

Partit intens en alguns moments del primer quart, que vam començar perden però l'Alex Verneda va deixar al públic bocabadat amb un gol increïble des de casi al mig camp i a partir d'aquest moment va començar la remuntada. L'últim quart,  per falta de concentració i joc en equip ens vam marcar els altres dos gols. Però en general a sigut un partit molt bonic de veure amb molts passes, moltes parets i moltes ocasions de gol per part del nostre equip. En defensa em estat casi genial, cobrin al nostre jugador i tallant moltes pilotes. I els nostres davanter no han parat de lluitar fins marcar el seu gol amb jugades bastant boniques.

GOLS: Martí (2), Joan, A.Comas, A.Verneda (3) i A.Casanovas.

Anem molt bé equip, es nota el treball en els entrenaments i sobre tot que comencem a jugar en equip i surten molt millor les coses. Però encara queda treballar molt més però aconseguir mantenir la primera posició i guanyar tots els partits que ens queden,

Força Aleví!

 

Alex Pescador

3 comentaris:

Anònim ha dit...

1Molt bé equip,tercera victòria i líders de la lliga,tot i tindre alguna situació complicada en el partit,hem de seguir així!!!


DANI

Anònim ha dit...

Molt bé equip,nova victòria a domicili tot i tindre moments dolents vam saber reaccionar i guanyar.Esperem seguir així.




DANI

Unknown ha dit...

felicitats equip ara a rematar el pia balmes.