dissabte, 8 de novembre del 2014

FUTBOL SALA (J3) Juvenil B: Sant Miquel vs Garbí

Gran partit el disputat ahir divendres al col·legi contra un dels grans equips de futbol sala que hi ha en aquesta categoria. El Garbí és un equip contra el que hem jugat gairebé cada any i els partits han estat molt interessants en quan a joc desplegat. És un equip que domina un ampli ventall de conceptes del joc i tenen jugadors d'una gran categoria.

El partit el vam plantejar amb una defensa zonal 2-2 per intentar tallar el seu joc interior i provocar 2 contra 1 en banda per poder robar pilota i sortir a la contra. Ja al minut 5 amb una bona acció defensiva varem provocar una contra conduida pel Pablo i que l'Alberto va finalitzar. El Garbí no va tardar massa en contestar i veient que no podient jugar amb fluidesa van optar amb xuts llunyants. En un d'aquests xuts llunyants, i aprofitant que el porter estava tapat, van aconseguir el gol de l'empat. Tot seguit vam ser nosaltres els que vam contestar amb un altre gol, aquest de l'Álvaro, després d'una bona jugada en atac estàtic i amb una bona circulació de la pilota. El partit que havia començat molt elèctric, es va donar una estona de pausa on ells intentaven superar sense massa èxit la nostra defensa i nosaltres fent algunes contres força interessants. En una pèrduda de pilota nostra en zona de creació va provocar el gol de l'empat del Garbí abans de la segona part.

A la segona part vam passar a defensa individual i vam avançar la nostra línia per intentar cansar el rival físicament. La veritat és que les dues defenses plantejades ens van ser força útils, doncs a la segona part vam veure un partit molt més obert i amb un desplegament de futbol d'atac d'un gran nivell. El 3-2 va ser una jugada individual digne de veure de l'Álvaro tot marxant de tres rivals, que  va ser un dels millors del partit. El gol ens va donar molta confiança i semblava que el Garbí havia de baixar els braços, però ben al contrari, van seguir insistint i amb un altre xut llunyà ens van empatar a falta de 6 minuts per finalitzar el partit. El partit estava molt emocionant i amb una altra gran jugada de l'Álvaro en posició de pívot va deixar la pilota al Marc que amb un xut ras va aconseguir el 4-3 a falta de dos minuts. El Garbí va seguir insistint i inclús vam tenir un pal que ens hagués donat la tranquilitat, però a falta de mig minut i amb un darrer xut llunyà ens van marcat per tot l'escaire el 4 a 4 final.

Vull felicitar des d'aquí a tots els jugadors que ahir van participar del partit, doncs el nivell de futbol sala exhibir va ser d'una gran categoria i en tot moment van estar a un gran nivell. Realment haig de dir que els entrenaments que fan són molt exigents i treballen al màxim. El fruit el recullen amb partits com els d'ahir.