diumenge, 16 de novembre del 2014

Handbol Prebenjami: Sant Miquel-Voramar

Tercer partit de la temporada que hem perdut però en el qual vàrem acabar amb millors sensacions que els anteriors.
El primer quart la defensa no va ser gens agressiva i en atac vàrem tenir por a tirar endavant. S'ha de dir que en aquest quart va semblar que fèiem una passa enrere, en comparació amb el partit anterior.
El segon quart vam millorar molt la defensa i l'atac. Llàstima que dels 10 llançaments que vam fer només vam anotar 1, haurem de treballar per tal d'agafar més força al braç. En defensa he de remarcar l'actuació d'alguns jugadors del nostre equip que no van deixar anotar cap gol al jugador que estaven vigilant, i això que aquests eren tres palms més grans.
Impressionant! Aquesta és la única paraula que descriu el joc del nostre equip en el tercer quart. Una defensa molt bona on l'equip contrari només va tenir 2 o 3 llançaments clars però que el nostre porter va aturar. L'atac va ser el millor de la temporada, vam mirar la porteria contraria en tot moment i el marcador final del quart (6-0) hauria d'haver estat més gran.
L'últim quart va ser molt semblant al tercer. La defensa en alguns moments va estar més dèbil i en atac ens va faltar forçar a l'hora de llançar a porteria.
L'evolució en aquest equip és bona i ara que ja hem guanyat el primer quart que ningú dubti que el següent partit serà la primera victòria.