diumenge, 16 de novembre del 2014

Junior BQ. M. - Dominiques

Primera victòria, després de dos partits difícils,  a la tercera va la vençuda!!
Vam començar amb bastant mal peu, com els partits anteriors... poc encertats, lluitant menys que els rivals, sense idees... Tota la primera part adormits i això ens portava al descans amb certa desavantatge 16-28.
A la segona part va començar un partit nou, a traves de la defensa en zona i la il.luminació des de la línia de triple de dos jugadors, li vam donar la volta al partit per començar el darrer quart 37-37. Així doncs, amb la moral pujada després de fer bé les coses el quart anterior, seguíem igual  i creient en la victòria.
Hem de començar a estar a tope des del principi del partit i no anar a remolc tota la estona...
Felicitats per la victòria i a per la propera, dissabte que ve!
Parcials: ¼: 8-18, 2/4: 8-10, ¾: 21-9, 4/4: 16-10.
-Riera, M.(14), Lopez, A.(3), Mora, V.(2), Park, C.(0), Rebollo, A.(0)-5inicial- Telkamper, A.(7), Mendiry, A.(8), Conangla, P.(21).