divendres, 14 de novembre del 2014

JUVENIL B FUTBOL SALA (J4) Escola Pia Balmes vs Sant Miquel

Victòria treballada i merescuda. Avui el Juvenil B del col·legi ha disputat el partit de la quarta jornada al camp de l'Escola Pia Balmes, un camp incòmode i molt pesat, on ens ha costat molt entrar en joc i poder desplegat el futbol d'atac que ens agrada fer. Tot i portar sempre el domini de la pilota i tenir el partit força controlat, l'equip rival ha plantejat una defensa zonal 1-2-1 molt tancada i aprofitava les nostres errades en atac estàtic per fer contres ràpides. El nostre joc d'entre línies no acaba de funcionar i molt sovint ens trobàvem en inferioritat numèrica en banda. Tot i això, en una pilota robada al nostre camp i després d'una gran acció tècnica del Pablo en contratac ha finalitzat en gol l'Alberto, que ha marcat a plaer. La primera part ha finalitzat amb aquest únic gol i amb un cert regust de que no acabàvem de donar amb la tecla per poder entrar i finalitzar en aquesta defensa tant tancada.

A la segona part hem treballat millor l'atac estàtic amb el pívot centrat, hem augmentat el moviment de la pilota en pocs tocs i hem estat més agressius en la defensa pressionant en camp contrari. Ràpidament han anat caient els gols i això ens ha donat molta més tranquil·litat, tot mostrant un futbol alegre i elaborant jugades de tira-línies.​ El resultat final de 0-6 és prou clar i just i altre cop haig de felicitar els jugadors pel gran treball i la concentració que han demostrat.

Estem creixent per seguir guanyant, felicitats!!!