dissabte, 29 de novembre del 2014

FUTBOL SALA JUVENIL"B" (J6): SANT MIQUEL vs MARISTES SANT JOAN

Tercer empat consecutiu a casa del juvenil B davant d'un rival directe per la segona plaça. Ja des de l'inici es va veure que erem clarament inferiors físicament contra un equip de segon any i la defensa zonal plantejada ens va anar força bé durant tot el partit, doncs únicament tenien ocasions amb xuts llunyants. A partir de la bona defensa vam poder anar creant algunes ocasions de gol aprofitant contres o els espais que deixaven. El futbol dur, de contacte constant i molt sovint sobrepassant el límit del reglament va fer que el futbol que es veiés no fos d'un esport tant dinàmic i tècnic com és el futbol sala i en moltes parts del partit semblava un partit de barriada on els cops amb braços i cames quedaven sense cap mena de càstig davant un arbitratge molt permissiu. 

Si d'alguna cosa ens va servir aquest partit va ser per a créixer dins la categoria i demostrar altrecop que aquest equip esta forjar per un grup humà molt competitiu. Qualevol altre equip s'hagués empetitit i hagués baixat els braços davant els continus contacte i males formes de l'equip rival.

Com a reflexió final, caldria fer entendre al CEEB que si vol promoure un futbol sala de més qualitat tècnic i tàctic caldria ser menys permissiu amb el futbol de contacte. L'àrbitre mereix un comentari apart: de federació, amb un gran coneixement del reglament, però amb el que no es podia parlar i excessivamnet permissiu amb el joc dur. El reglament el va aplicar al seu gust depenent del que anava sentint a la banda. Bé, a veure si el CEEB també hi posa remei al nivell d'exigència, doncs depenent de qui arbitra els propis nanos van perduts.

L'acte del partit és prou aclaridor: els Maristes fent un futbol molt agressiu i amb constants contactes, deixades de cames i braços després que els nostres jugadors deixessin anar la pilota o sense pilota van fer només una falta més que nosaltres (5 en tot el partit); mentre que nosaltres, sent un equip d'un any més petit, amb defensa zonal i buscant pocs contacte sense deixar anar ni una coça, vam acabar el partit amb 4 faltes i una targeta groga per no respectar els 3 mestres de tret de banda.


Resultat Final: 2-2


Golejadors: Alberto (1), Jorge (1)

IMG_2106.JPG
IMG_2102.JPG
IMG_2101.JPG
IMG_2100.JPG