divendres, 21 de novembre del 2014

FUTBOL SALA JUVENIL B (J5) Sant Miquel vs Carlit

Empat i gràcies. Primera part mot dolenta i mala lectura de partit. Encara gràcies que a la segona part hem pogut solucionar el problema i gràcies al gran encert del Miquel a la primera part, doncs s'ha fet gran a la porteria i ens ha donat una possibilitat per a reaccionar a la segona part.

Hem volgut jugar de tu a tu a un equip molt més físic, amb més experiència (1 any mes gran) i molt ben treballat tàcticament. No sabíem ben bé per on ens entraven i arribàvem tard a totes les pilotes. El xiulet de l'àrbitre marcant la mitja part ha estat com el dong dels ring​ en la boxa (0-2 en contra).

El temps de descans en ha servit per solucionar les fuites d'aigua i hem canviat totalment la manera de defensar (zona 2-2) i hem estat molt més concentrat en les ajudes 2 contra 1, provocant pèrdues de l'equip contrari i finalitzant jugades després de contres ràpides. Mica en mica ens hem anar creixent i hem demostrat del que som possibles si ens sacrifiquem i defensem forts. L'empat ens sap a ben poc, doncs ja són dos partits seguits jugant a casa amb un empat i la setmana vinent ens haurem de jugar la segona plaça amb un millor equip, els Maristes Sant Joan. Som conscients que hem deixat escapar dues ocasions per poder tancar el grup i ara ens tocar tornar a remar contra corrent per treure'ns les castanyes del foc. A  seguir treballant!